browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: zarko

Zimske sportske igre Saveza izviđača Rijeke

Polazak iz Rijeke 06.02.2016. u 8.30 sati sa parkirališta prigradskih autobusa “Delta”, a povratak istog dana oko 17.30 sati . Igre se održavaju tradicionalno u Delnicama, redom prvo na klizanju, pa sportska dvorana i za kraj bazen. Cijena 80 kn uključuje prijevoz, najam klizališta, dvorane i bazena. Prijave do 29.1.2016 kod svojih predvodnika u udrugama… … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a |

Noć muzeja 2016.

Ove godine idemo u Pulu :), Polazak 29.01.2016 u 16.00 sati na željezničkom kolodvoru, povratak subota 30.1.2016 oko 16.30 sati … cijena 110 kn, uključen prijevoz i spavanje! Vi morate ponijeti podmetače, vreću za spavanje, hranu i vodu za petak večeru, subota doručak i ručak. (prehrana nije organizirana!). Prijave kod svojih predvodnika u udrugama!  

Categories: Vijesti iz SIR-a |

Kad se male ruke slože …2 dio

Kiša pada … malo smo mokri ali tako to mora biti :). Jučer smo imali napad na logor nažalost nismo obranili logor jer je obrana bila loše posložena … danas cijeli dan pada kiša malo smo mokri ali sve je OK, sve je pod kontrolom, aktivnosti se odvijaju (malo manje nego je planirano) vatra gori … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a | Tags: |

Kad se male ruke slože..

Savez izviđača Rijeke i odredi članice , OIP Kantrida, OI Sjever jug i OI  3.Maj sudjeluju na zajedničkom saveznom logorovanju u Gomirju . Konačno je došao i taj dan 24.07.2015. okupilo se 30 izviđača i krenulo put Gomirja. Po dolasku na teren, izviđači su podizali šatore i izrađivali police za svoje stvari…. Sve je po … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a |

Savez izviđača Rijeke na logorovanju

IZVIĐAČI RIJEKE… L O G O R O V A N J E 2015 „ KAD SE MALE RUKE SLOŽE…“ Mjesto gdje ćemo podići naš platneni grad i uživati, provoditi program i družiti se, zove se Gomirje. Malo mjesto nedaleko Vrbovskog. Na samom ulazu u Gomirje ima jedna bajkovita livada okružena sa dva potočića, idealno … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a |

11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske

Od 22. do 24. svibnja 2015. u Rijeci održano je 11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske. Sudjelovalo je preko 1000 članova i voditelja, te volontera i organizatora Saveza izviđača Rijeke koji su pripremili mnoštvo aktivnosti za same sudionike. Na Zborovanju je održana i Državna izviđača olimpijada na kojoj je sudjelovalo 13 ekipa. Hvala svim volonterima koji su dali … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a |

22.travnja Dan planeta zemlje

Povodom Dana planeta Zemlje (22.04.2015.) Savez izviđača Rijeke organizirao  je za svoje članove obilazak zvjezdarnice i planetarija na Sv. Križu. Program je bio podijeljen na dva predavanja i prezentaciju.

Categories: Vijesti iz SIR-a | Tags: |

11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske

Sprema se nešto sasvim drugačije, iznenađenjima i programom šareno, kao nikad do sad, 11. zborovanje Saveza izviđača Hrvatske pod motom „Šta da?“. Upoznati ćete sve ljepote našeg grada, uživati u svemu što je osmišljeno, smijati se i veseliti pod Riječkom urom i Trsatskim zmajem a sve pod vodstvom naših timova koji užurbano rade i željno … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIH-a, Vijesti iz SIR-a |

Savez izviđača Rijeke obilježio međunarodni dan Civilne zaštite

Vikend 28.02-01.03 Izviđači Saveza izviđača Rijeke obilježili su međunarodni dan Civilne zaštite. Odred izviđača Sjever-jug iz Kostrene sudjelovao je u Vježbi koja se održavala u Kostreni, a  je uključivala je pretragu područja i pronalazak ljudi, izradu kampa za prihvat i zbrinjavanje unesrećenih, simuliranje nepokretnih i povrijeđenih osoba te uvježbavanje postrojbi civilne zaštite za pružanje prve pomoći. Više … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIR-a |

Zimovanje saveza izviđača Rijeke

Od 05.01.2015. u Gomirju započelo je zimovanje Saveza izviđača Rijeke, sve aktivnosti su po planu i programu , ima i snijega, jeeeeeeee, svi su sretni i zadovoljni :). pratite nas na facebook page od saveza izviđača Rijeke 🙂 Pogledajte facebook page !!! Hvala Primorsko goranskoj županiji na podršci našem radu s djecom i mladima…

Categories: Vijesti iz SIR-a |