„Rijeka snova“ otvara svoja vrata za vas!

Rijeka – City in Motion from Goran Razic on Vimeo. Hvala Goranu Raziću.

Sprema se nešto sasvim drugačije, iznenađenjima i programom šareno, kao nikad do sad, 11. zborovanje Saveza izviđača Hrvatske pod motom „Šta da?“.

Upoznati ćete sve ljepote našeg grada, uživati u svemu što je osmišljeno, smijati se i veseliti pod Riječkom urom i Trsatskim zmajem a sve pod vodstvom naših timova koji užurbano rade i željno iščekuju svečani početak 23. i 24. svibnja.

Kapić osnovnih informacija…

Zborovanje će biti na terenima Kampusa Sveučilišta u Rijeci, na Trsatu. Nedaleko Kampusa je OŠ „Vladimir Gortan“ u kojoj će biti smješteni naši najmlađi članovi. Svi ćemo uživati u hrani koju će nam pripremati djelatnici restorana Kampusa.

Program će biti iznimno bogat i zabavan, manje izviđački, a više avanturistički. Uglavnom će te izbivati tijekom dana iz tabora, te se vrtjeti se po Rijeci i njenim kvartovima. Program je baziran na principu staza, gdje će se pružati mogućnosti odabira aktivnosti. U programu će nam pomagati niz civilnih udruga našeg grada. Oni će pružati podršku u aktivnostima iz njihove domene i programa…..

Obratite pozornost na satnicu Zborovanja, posebno oko dolaska i odlaska, prehrane… Prijavljujte se sukladno rokovima. Redovito pratite stranicu Zborovanja, jer ćemo konstantno objavljivati logističke i programske novosti.

Dobro došli na 11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske „ Rijeka snova 2015“ i dođite u što većem broju.

Sve vezano za cijenu i predprijavu pogledajte na stranici Prijave udruga.

Vaši Riječani