Smještaj/Prehrana

SMJEŠTAJ:

Smještaj za poletarce/vučiće biti će organiziran u OŠ Vladimir Gortan koja se nalazi 4. minute pješice od samog terena zborovanja. Oprema koju nose poletarci su vreća za spavanje, podmetač i obuća za dvoranu (čiste tenisice ili papuče za po dvorani)

Smještaj za izviđače, istraživače i brđane biti će na terenu zborovanja, kampusa Sveučilišta u Rijeci, velika zelena površina na kojoj će biti označena mjesta za podizanje šatora za smještaj. Šatore sudionici sami donose  (molimo vas da računate da je prostor ograničen i da u jedan šator smjesti se više članova.) kartu s označenim pozicijama za podizanje šatora biti će objavljena nakon završnih prijava kada budemo znali potrebe za svaku udrugu koja se prijavi.

Smještaj za vozače autobusa i brđane koji ne žele spavati u šatorima.

Savez izviđača Rijeke nudi mogućnost smještaj za vozača i brđane koji ne žele spavati u kampu u Izviđačkom hostelu “Esperantodomo”. sobe su višekrevetne i broj smještajnih jedinica je ograničen. Sve informacije i cijene možete dobiti na e-mail: sir@sir.hr ili kod voditelja Žarka na 091 371 0522.

Ili možete pogledati ponude za smještaj na mrežnim stranicama turističke zajednice grada Rijeke.

 

PREHRANA:

Prehrana sudionika je organizirana u Restoranu studentske prehrane “KAMPUS” smještenom 250 metara od terena zborovanja.

Subota:

Doručak: Kroasan i kakao

Ručak: Grah s kobasicama

Večera: Pašta bolognese

Nedjelja:

Doručak: Burek i jogurt

Ručak: Pohano i restani krumpir