browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zima, snijeg, izviđači …

Posted by on 28. studenoga 2014.

Da da to je to šta ste i vi pomislili izviđačko zimovanje, i to savezno zimovanje koje će se održati od 05.1 do 10.01.2015 GDJE?Ove godine vodimo vas u prekrasno mjesto Gomirje! Gomirje je naselje u Primorsko-goranskoj županiji. Nalazi se u Gorskom kotaru, u blizini grada Vrbovsko i broji svega 435 stanovnika. Naš dom smješten je na brdu udaljenom svega nekoliko km od centra mjesta. Okolica doma je crnogorična šuma i nudi veliki prostor za igru i rekreaciju. Dom ima 45 ležećih mjesta, 8 sanitarnih čvorova, 5 tuš kabina i umivaonika, prostranu blagovaonu, predvorje i terasu.

Na zimovanju ćemo boraviti od:

 05.-10. siječnja. 2015.

 PROGRAM — ŠTO ĆEMO RADITI? Za one koji još ne znaju, dnevni program je vrlo bogat i sastoji se od patrolnih i jatnih sastanaka, kreativnih radionica sportskih i poučnih aktivnosti, zabavnih večeri (kviz, ples, karaoke, kino ), polaganja raznih vještina i vještarstava.

CIJENA I ŠTO UKLJUĈUJE? Cijena ovog zimovanja je za sve članove sa uredno plaćenom članarinom 590 kuna, što uključuje; prijevoz, 4 puna pansiona sa 4 obroka dnevno, počevši s ručkom na dan dolaska, programske i potrošne materijale. Braća /sestre plaćaju 1050 kuna za oboje, dok neizviđači plaćaju 900 kuna.

ROKOVI ZA PLAĆANJE?

Prijava i uplata: 300 kn do 15.12.2014 2. rata — 290 kn do 30.12.2014.

Molimo da poštujete navedene termine zbog podmirenja troškova organizacije, prva uplata u iznosu od 300 kn u slučaju odustajanja ne vraća se zbog uplate za korištenje doma.

 

Zbog bolesti ili opravdanog odustajanja vraća se iznos od ( 2. rate— 290 kn ),

tjedan prije zimovanja vraća se iznos umanjen za 20%

 tjedna prije zimovanja vraća se iznos umanjen za 10%

 

 Broj mjesta je ograničen na 30 požurite s prijavama , prijaviti i uplatiti možete na jatnim i patrolnim sastanicma.