browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vijesti iz SIH-a

11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske

Sprema se nešto sasvim drugačije, iznenađenjima i programom šareno, kao nikad do sad, 11. zborovanje Saveza izviđača Hrvatske pod motom „Šta da?“. Upoznati ćete sve ljepote našeg grada, uživati u svemu što je osmišljeno, smijati se i veseliti pod Riječkom urom i Trsatskim zmajem a sve pod vodstvom naših timova koji užurbano rade i željno … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIH-a, Vijesti iz SIR-a |

DUZS dodijelio Zahvalnicu Savezu izviđača Rijeke

Na svečanoj sjednici povodom međunarodnog i nacionalnog Dana civilne zaštite 1. ožujka, u Šibeniku, dodijeljene su zahvalnice, priznanja i nagrade udrugama i pojedincima zaslužnim za razvoj civilne zaštite u RH. Jednu od zahvalnica za promicanje sustava zaštite i spašavanja dodijeljeno je i Savezu izviđača Rijeke čiji su članovi aktivno uključeni u sustav civilne zaštite od njegovog preustroja 2005.godine. Dodijeljeno je … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIH-a, Vijesti iz SIR-a |

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 5. izdanje našeg izviđačkog natjecanja „Primorska gojzerica“ ove godine ujedno i 2. kolo Državne izviđačke lige za mlađu kategoriju. Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju, a detalje saznajte čitajući dalje… Poziv za Gojzericu i prijavnice/suglasnosti    MJESTO I VRIJEME Natjecanje će se održati u okolici Rijeke, od 28. do 30.ožujka 2014. Prijem … Continue reading »

Categories: Vijesti iz odreda, Vijesti iz SIH-a |

Let’s Share! – Dijelite! – JOTA / JOTI 2013.

17. JOTI – THE WORLD SCOUT        JAMBOREE ON THE INTERNET 56. JOTA- THE WORLD SCOUT        JAMBOREE ON THE AIR The world scout jamboree on the internet (JOTI) je međunarodni izviđački susret na internetu koji se održava svake godine treći vikend u listopadu. The world scout jamboree on the air (JOTA) je međunarodni … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIH-a |

JOTI 2013 – 19 do 20.10.2013

.

Categories: Vijesti iz SIH-a |

19. svibnja – Dan Izviđača

Sretan nam dan izviđača! Savez izviđača Hrvatske danas obilježavaju svoj dan. 9. svibnja 1954. godine donesena je odluka na sjednici Starješinstva Saveza izviđača i planinki Hrvatske da se 19. svibanj, dan početka prvog tečaja za rukovodioce pionira – izviđača 1951. godine, proglasi Danom izviđača, kao sjećanje na početak prve organizirane značajne aktivnosti u stvaranju izviđačke … Continue reading »

Categories: Vijesti iz SIH-a |