Kategorija Brđani

AKTIVNOSTI ZA BRĐANE

Brđani i brđanke, ako ste mislili da vi nećete imati program gadno ste se prevarili…..

Za vas se sprema jedna staza u sklopu koje ćete upoznati znamenitosti grada Rijeke. Također ćete imati jednu turu turističkim autobusom do Opatije, a onda najvjerojatnije i do Titovog broda „Galeb“.

Da ne bi sve ispalo samo uživanje, organizirati ćemo se svi prije samog  Zborovanja, skupiti potrebštine, te donirati i obići Dom za nezbrinutu djecu „Potok“, jer lijepo je činiti dobro. Sve detalje oko ove humatarne aktivnosti ćete dobiti kroz obavijesti. Nadalje otvorena su nam sva vrata gradskih muzeja i zvjezdarnice što ćemo također iskoristiti. Mi se brinemo za vaše zdravlje, pa ćemo vam osigurati sigurne sportske aktivnosti za vašu dob uključujući i bazen na Kantridi.

A nakon napornog dana slijedi večernja aktivnost…

U večernjim satima organizirati će se u obližnjem ugostiteljskom objektu Pub kviz. Pub kviz je igra znanja koja se najčešće tjedno organizira u javnim prostorima (pubovima) i vrlo je popularna u Velikoj Britaniji. Iako nema čvrstih pravila, igra se sastoji u tome da timovi igrača koje čine 4 osobe ili više pišu odgovore na pitanja koje postavlja voditelj kviza (tzv. quiz master) iz raznih područja (sport, glazba, film/tv, književnost…) Kad kviz završi tim predaje pismene odgovore voditelju. Na kraju kviza pobjednički tim osvaja nagradu. Aktivnost je predviđena za 18+ članove. A nakon kviza-druženje…

Vama će također sve aktivnosti biti ponuđene na odabir, dakle možete sudjelovati u svemu, a možete si i prilagoditi programske aktivnosti.

Također ukoliko imate potrebu biti sa svojim mlađim članovima u svrhu pomoći ili vodstva postoji mogućnost i volontiranja na aktivnostima, a u dogovoru sa programskim timom.